microstock school background.jpg

UVOD U OSNOVE MICROSTOCK FOTOGRAFIJE
Trajanje: 2x2 casa/sata (dva dana vezano)

Za koga je ovo kurs: Za ljude koji zele da nauce sta je sve potrebno da bi se “pokrenuo” biznis prodaje fotografija kroz microstock sajtove kao sto su shutterstock, depositphotos, etc.

Opis kursa / Program: Dali se isplati baviti se prodajom fotografija na microstock sajtovima? Koje je trenutno stanje u microstock industriji. Koliko se moze zaraditi. Sta je sve potrebno od opreme i kako kupiti odgovarajucu opremu sa ogranicenim budzetom. Sa kojim se sve problemima susrecemo prilikom prodaje fotografija na microstock-u. Detaljan opis procesa rada. Programi za obradu. Najcesci razlozi za odbijanje fotografije i kako ih resiti. Sta je editorijalna a sta komercijalna fotografija. Proces otvaranja naloga na microstocku i povezivanje kartica za naplatu. Vrste fotografija koje se najbolje prodaju.

Potrebno: Minimalno predznanje u rukovanju foto aparatom je pozeljno. DSLR, Mirrorless ili kompakt aparat. Ukoliko nemate foto aparat, mozete koristiti nas uz doplatu od 500 rsd. Sveska i olovka za beleske (opciono).

Cena: 5000 din

Napomene:

  • Predavac zadrzava pravo da otkaze kurs usled nedovoljnog broja polaznika za odredjeni termin ili drugih nepredvidjenih okolnosti. U tom slucaj polaznici ce dobiti kompletan povracaj uplacenog novca.

  • Polaznik ima pravo da otkaze prijavu na kurs i dobije potpun povracaj novca do 7 dana pred pocetak kursa.

  • Svo stampanje fotografija i dodatni materijal za ucenje ukljuceni su u cenu kursa.

  • Broj mesta je ogranicen i relativno se brzo popuni pa vas molim da nakon sto se se prijavili na kurs u relativno kratkom roku izvrsite uplatu kako bi obezbedili svoje mesto na kursu.